Вiддiлення Нотарiальної палати України в Хмельницькій областi


 

УВАГА! Повідомлення ДП «Інформаційний центр» Міністерства юстиції від 02.12.2015

Про припинення постачання спеціальних бланків нотаріальних документів

УВАГА!

 

Шановні приватні нотаріуси!

 

Державне підприємство «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України висловлює Вам свою повагу та подяку за плідну співпрацю та, у зв’язку із внесеними змінами до нормативно-правових актів, яким регулюється питання постачання та  обігу  спеціальних  бланків нотаріальних документів,  повідомляє про припинення постачання спеціальних бланків нотаріальних документів.

 

З огляду на вищевикладене, просимо припинити передплату за спеціальні бланки нотаріальних документів на розрахунковий рахунок державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України.

 

Приватним нотаріусам, які мають заборгованість за спеціальні бланки нотаріальних документів перед Держінформ’юстом, просимо терміново здійснити оплату за наступними реквізитами:

р/р 26001302813 в АТ "Ощадбанк" м. Києва
МФО 300465
ЄДРПОУ 25287988
Призначення платежу: "код суб'єкта надання послуги/61; ПН П.І.Б.; за спец.бланки нот.документів".

 

Функції із організації виготовлення, постачання та первинного обліку постачання, знищення зіпсованих, анульованих та дефектних спеціальних бланків нотаріальних документів покладено на державне підприємство «Національні інформаційні системи». Щодо реквізитів для оплати Вам буде повідомлені окремо.

 

З повагою, Держінформ'юст.